Wednesday, September 26

Blogareala neuniforma.


Ufff, ca nici eu nu stiu. Acest post nu se vrea unul subiectiv si nici macar tematic, e doar un post rezervat unei intrebari obsedanto-obsesive pe care continui sa mi-o pun zilnic, fara ca macar sa realizez. Daaa, deja imi controleaza mintea si actiunile pe care le fac, devine un tic. Siii... intrebarea este... este... esteee...

De ce ?

De ce ma intreb? De ce nu pot? De ce nu ma trezesc dimineata atat de usor cum o faci tu? De ce rad nemotivat? De ce sunt "asa" si nu "altfel"? De ce timpul trece? De ce imi plac popandaii? De ce iubim? De ce iubesc? De ce suntem atat de nepasatori? De ce gainile nu zboara? De ce vecinul meu ma uraste? De ce pot vedea un film si de 6 ori? De ce nu ma multumesc cu ce am? De ce tanjesc? De ce imi citesti blogul? De ce am doar vaga impresie ca nu sunt singura care...? De ce imi place mult verdele? De ce ploua? De ce fizica nu este materia mea preferata? De ce nu ne mai respectam intre noi? De ce neglijam? De ce faci "pişulică" la coltul blocului? De ce te bagi in seama cu necunoscuti? De ce ma joc cu privirea in mijloace de transport? De ce accentul britanic e mai fain decat cel american? De ce simtim? De ce m-am saturat de acelasi sortiment de ceai in fiecare dimineata? De ce nu gasesc vreun raspuns la vreo intrebare? De ce ne e lene? De ce ne e foame? De ce e mai simplu sa spui "nu"? De ce imi place fotografia? De ce suntem noi doar niste animale socialo-perverso-materialiste? De ce alerg fara sa ma opresc? De ce naratorul tace? De ce iti place rosu? De ce ai chiulit de la ore cel putin de doua ori? De ce nu ne uitam la OTV decat pentru amuzament? De ce "de ce"? De ce imi salvez posturile in drafts inainte de a le posta, cu toate ca Blogger îi diştiept si le salveaza automat? De ce nu suport cuvantul "mumos/mumoasa"? De ce ne e dor? De ce exista mereu si o concluzie dupa o premisa? De ce beau eu cafea? De ce fumezi tu? De ce ne place sa uitam de noi? De ce ne place? De ce ma plictisesc enorm de repede? De ce imi place Iggy Pop? De ce nu locuiesc in Surinam? De ce ne aflam sub aripile leului? De ce e sec? De ce ma cert cu mama atat de des in ultima vreme? De ce dupa ore nu ne ducem direct acasa? De ce vreau eu atat de multe in atat de putin timp? De ce nu ma intereseaza? De ce te plac? De ce am convingerea ca nu ma intelegi? De ce inchei postul asta intr-un mod foarte incert? De ce exista despartiri? De ce trebuie cand nu e neaparat necesar? De ce imi plac OCS? De ce ma simt bine cand altii se simt rau, si viceversa? De ce imi place liceul meu? De ce nu dormi la ora asta? De ce ma fluieri pe strada cand ma vezi? De ce nu avem in ce? De ce nu am un motiv mai-mult-decat-bine-intemeiat-sa? De ce au disparut dinozaurii? De ce nu am eu breloc verde la chei? De ce nu am eu breloc? De ce nu sunt pe piata si cuie portocalii? De ce Romania e doar "romania cu ~r~ mic si atat"?

1 comment:

anonimprinhaos said...

De ce?
Pentru că darul gândirii raţionale este însuşi acest "de ce", iar acest dar, ne place aşa de mult încât nu vrem să-l lăsăm din braţe.