Sunday, November 18

Wanna buy a life ?



Mi-am dat seama cat de complexati pot fi unii oameni. Si nu, nu e vorba de mine. Mi-am dat seama ce viata grea duc acestia, in ciuda aparentelor si imaginii pe care se mandresc sa le afiseze. Mi-am mai dat seama si ca, in ciuda atitudinii de "nu-mi pasa", se zbat ca pestii pe uscat (banala comparatie, da, stiu), facand tot posibilul sa realizeze anumite lucruri, nu pentru ei, ci pentru ochiu' celorlalti, doar pentru a cladi acea imagine, cat mai solid posibil, putandu-se ascunde in voie in spatele ei.
Pentru unii dintre voi, aceasta situatie e posibil sa para ridicola, pentru altii penibila iar pentru cei mai multi, puerila.

Mie mi se pare grav. De ce zic asta ? Pentru ca majoritatea oamenilor care sunt asa, nu sunt din vina lor. Nu asa au dorit sa fie, ci asa au ajuns in urma unor actiuni, care da, au depins de ei. Poate doar aici a fost vina lor. Poate unora le pare rau. Poate cativa si regreta.

~ Dar hei... cumva incerc sa le iau apararea ?! Nu sunt un avocat, si nici nu-mi doresc asta. Nu vreau asta. De fapt nu vreau sa iau apararea nimanui, mai ales a unei mese de oameni. Deci nu asta. ~

Dar poate multora nu le pasa. Poate celor mai multi... chiar le place. La aceasta categorie, nu mai iau apararea. Aici imi intru in celalalt rol: cel al judecatorului. Pffff, vorbesc prostii. :))

Nu, ramane sa deduci tu ce vrei, I'm off by now.

Nu inainte sa zic si urmatoarea:
GET A LIFE. or else, buy one.





PS: Fotografia nu reprezinta in niciun fel continutul acestui articol.

1 comment:

Ana said...

Oamenii astia despre care vb tu sunt frustrati si cauta noi zari, pentru ca nu stiu unde le este locul..si asta e trist. Bine ca exista si exceptii. :)

PS: Fotografia este oricum geniala ;))