Sunday, October 21

Girl shown interest in macro.


Buuun, m-a rugat Elena (m-a mai rugat si sa nu-i fac reclama la blog, so nu pun link) sa rezerv un post si popandailor. Ok, acum probabil ati spune la ce folos? Popandai ?!
Da. Adica... de unde mica mea obsesie cu popandaii? Pai... Ăăăăă... Da! Stiu! Cei de pe deviantART sunt niste popandai! Ah ca iar nu stiu ce zic.
De fapt, capsorul meu e locuit de popandai. Nu stiu cat de multi sunt, niciodata n-am zabovit sa-i numar. Dar sunt destui. Ah si sunt mici. Si verzi. Daaa, toti sunt verzi. Popandai verzi. Si mici-mici-micuti.
Hmm.. Nu stii ce-s popandaii ? Iata:
Popandăul este o specie de rozătoare din familia Sciuridae si singurul reprezentant european al genului Spermophilus.
Popandaul este un amestec pufos, dar si putin dur pe suprafata, cu labute usor intinse inaintea lui fara rost, cu cap nepotrivit pentru corp grasut, de obicei inclinat intr-o parte si cu o expresie pe bot, cel mai adesea stramba. Popandaul nu se deplaseaza. Daca, prin absurd (popandaul e absurd dimineata devreme), vrea sa se miste (numai pentru a ajunge la un popandau mai mic), atunci sare o data (e elastic, gumat), apoi tup tup pas mic pas mic. Popandaul nu comunica numai prin bot, ci si prin raportul cap-corp grasut. Popandaul ideal, zis si perfect, e de fapt para zoologica. (sursa)

Nu stiu ce altceva sa mai spun despre popandai, probabil e de vina faptul ca ma grabesc sa plec pe undeva, treaba and stuff.




Si pentru ca stiu sigur ca mai tarziu e foarte foarte probabil sa uit, am sa-i rapsund (in acelasi post) si Irinei la leapsa.
Leapsa de la Irina imi cere sa prezint cele 5 piese care au rulat in ultima jumatate de ora in playlist-ul meu. So here it goes:
The SmithsI Started Something I Couldn't Finish


The Flaming LipsEverything's Explodin'


Weekend PlayersPlay On


Fragile StateTrain Time


Violent Public DisorderazElectric Storm

Nu dau leapsa mai departe ca nu ma intereseaza in mod special.
Salvati popandaii! Opriti uciderea lor in scopuri inutile pentru umanitate!

No comments: